Marco was 9 december te gast bij 3FM

Marco was 9 december te gast bij 3FM. Op NPO 3 mocht hij ‘Melken doe je zo’ live zingen op de landelijk radio bij Rob Janssen.

DJ Rob Jansen, ofwel ‘Rob van de Radio’ had een verkiezing gehouden. Het publiek konden kiezen tussen Marco Kraats, de Limburgse feestgroep De Dorini’s en zanger Gino Compromesso. Uiteindelijk was Marco de gelukkige en hier was hij ontzettend blij mee: ,,Ik vind het supergaaf! Normaliter draait 3FM mijn muziek niet, dit is de kans om op nationale radio te komen. Ik ben heel blij dat mijn achterban van honderden mensen me gesteund hebben tijdens de verkiezing.’’, aldus de zanger.

 

Bekijk hier het filmpje van Marco zijn optreden:

Het was overigens niet de eerste keer voor Marco dat hij op landelijke radio te horen was. In januari van dit jaar was hij ook te gast in de uitzending van Rob Janssen. Toen zong hij ‘Ruitenwisser’.

Comments are closed.