Helemaal Blauw (10 jaar Marco Kraats)

Helemaal Blauw is een nieuw feest, in het leven geroepen om het 10 jarig artiesten jubileum van Marco Kraats te vieren!

Waarom “Helemaal Blauw”?

Natuurlijk omdat Marco tijdens zijn optredens altijd in het mooie blauw gekleed gaat! Ok ok, het komt ook wel goed uit dat je op ons feest waarschijnlijk minstens “licht aangeschoten” maar hoogst waarschijnlijk “ helemaal Blauw” (lees; “total lam”) naar huis gaat natuurlijk…

Alweer 10 jaar geleden, op slechts 16 jarige leeftijd, begon de Utrechtse zanger Marco Kraats zijn carrière op kleine feestjes en partijen.

Nu 20 singles, videoclips en duizenden optredens later vindt hij het een mooi moment om dit te vieren met een superfeest!

Samen met enkele bekende collega’s zoals Snollebollekes, Henk Dissel en John West, waarmee Marco de laatste jaren een speciale band heeft opgebouwd en vaak heeft opgetreden, zal hij u een onvergetelijke en feestelijke avond bezorgen!

Het wordt een energieke avond met veel confetti en leuke show elementen, een mix tussen Nederlandstalig, Après Ski, Carnaval en gewoon total loss gaan!

Marco is al jaren één van de meest geboekte Après Ski artiesten dus vlak voor de start van het winterseizoen is dit ook een mooie gelegenheid om vast in de stemming te komen voor het gezelligste seizoen van het jaar!

Ook de liefhebbers van het levenslied zullen aan hun trekken komen en met een paar ervaren en bekende DJ’s op de line-up moet u de dansschoenen zeker niet thuis laten!

Meer informatie ook op www.MarcoKraats.nl

Er zijn ook speciale VIP arrangementen te krijgen, voor meer informatie hierover kun je naar mijn site mailen! (zie de CONTACT pagina)

Voor andere vragen kunt u contact opnemen met: info@showbureau.nl

Comments are closed.