Marco Kraats en Wimmie Bouma small

Samenwerking Marco Kraats en Wimmie Bouma

Feestzanger Marco Kraats heeft naast zijn vele uptempo feestliedjes de laatste jaren ookmeer volksere nummers opgenomen, waaronder samen met Dirk Meeldijk. Wimmie Bouma is in het noorden en oosten van het land al jaren geen onbekende meer, zeker zijn hit “De Ring die jij draagt” is met meer dan 6 miljoen streams een echte hit bij onder anderen de piraten liefhebbers.

“DeRing” is de laatste jaren ook bij Marco niet onopgemerkt gebleven en toen de paden van deze artiesten zich kruisten was er maar één kopje koffie nodig om tot deze samenwerking te komen. Hopelijk wordt het liedje door deze nieuwe versie bij een nóg groter en landelijk publiek bekend en komt het ook vaker in de cafés en feesttenten voorbij. Dan zullen uiteindelijk ook meer mensen de mooie originele versie gaan waarderen!

De video is opgenomen in de regio van Zwolle waar Wimmie vandaan komt, zo is er onder andere in Elburg en het leuke Giethoorn gefilmd, waar menig toerist al uit z’n dak ging op deze single!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *