olivia

Olivia

Wie deze zomer op Mallorca is geweest weet dat er twee grote Duitse hits waren.

Die Zipfelbuben met hun hit ‘Olivia’ hadden binnen 1 maand bijna 30 miljoen streams!! Dit laatste liedje is ook een nummer 1 hit in Duitsland en staat nu al weken in de top 5. Samen met deze sympathieke Duitse zangers heeft ons feestbeest Marco Kraats nu de officiële Nederlandse versie opgenomen van deze knaller.

Hij heeft de jongens ook opgezocht op Mallorca waar ze samen hun video hebben opgenomen.
Leuk om nog even het nazomer gevoel te behouden en vooral lekker voor de aankomende après-ski en feestmaanden waar dit liedje nog veel te horen zal zijn over de grens maar nu dus hopelijk ook in ons eigen kikkerlandje!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *