Marco-kraats-1-1024x575

Marco Kraats wint Party Award!

Na 12 jaar won ik deze week de prijs voor de Populairste Party Artiest vakjury van 2019 van Nederland! Ik ben zo ontzettend trots dat ik deze prijs heb mogen winnen. Ik wil deze personen in het bijzonder bedanken: Jerick jij was de gene die 12 jaar geleden toen al in mij geloofde, daar ben ik je ontzettend dankbaar voor!

Adrie Berk Music ook jullie bedankt voor het uitbrengen van mijn muziek. Showbureau ook wil ik jullie bedanken voor mijn boekingen en management. Maurice Ik wil jou bedanken voor jou steun en toe verlaat, ondanks dat ik veel van jou vraag sta je altijd voor mij klaar!

Maar als laatste wil ik vooral mijn klanten en opdracht gevers bedanken, want zonder jullie had ik geen podium plaats. We gaan een super 2020 tegemoet want ook dan maken we samen met jullie een te gek feestje van! ❤

Comments are closed.